Здравейте,от около месец имам проблем с мойта 155ца, ще съм ви благодарен ако някой може да помогне.1.8 ТС 125к.Значи, на място работи идеално но при изпреварване или в баир започва да прекъсва, не и стига гориво.Нови бензинова помпа и горивен филтър, почистена рейка и дюзи.Когато стисна маркуча за излишно гориво със стяга колата върви но харчи над 20л.Смених четири клапана, втора употреба без стяга не става.Нов е 190лв, но ако не е от него..моля ако някой знае нещо...
Известие
Collapse
No announcement yet.
проблем с налягането на горивото
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от cecinco Покажи съобщениеНе, но помпата е чисто нова.
---------- Post added at 06:12 ---------- Previous post was at 06:10 ----------
Би трябвало да е както трябва.sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...
Comment
-
Налягане на рейката 3 бара или поне до толкова беше манометъра, клапаните за излишното гориво -единия отваря на 2,5 бара а другия около 2,8-2,9 бара на тях пише 3 бара и не знам нормално ли е.Този с който съм в момента не съм го мерил.Мисля да сменя и дебитомера...
Comment
-
Първоначално публикувано от cecinco Покажи съобщениеНалягане на рейката 3 бара или поне до толкова беше манометъра, клапаните за излишното гориво -единия отваря на 2,5 бара а другия около 2,8-2,9 бара на тях пише 3 бара и не знам нормално ли е.Този с който съм в момента не съм го мерил.Мисля да сменя и дебитомера...sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...
Comment
Comment